Succes 77: Spelletjes en treintje op de kerstmarkt

Heb je hem zien rijden tijdens het kerstdorp? Het leuke treintje. En deze keer mocht iedereen meerijden. Want er hingen twee wagonnetjes aan die geschikt waren om er met een rolstoel in te kunnen. Heel logisch eigenlijk. Maar dit jaar was de primeur. Wij zijn blij dat we hierin hebben kunnen bijdragen, want wij gaan voor een Blij Uitgeest voor en van iedereen.

Ook werd er tijdens de kerstmarkt dit jaar weer hard gespeeld voor vijf verenigingen die Blijer Uitgeest een extra financiële bijdrage wil geven.

De IJsclub bood de eerste 100 spellers die voor de IJsclub kwamen spelen een ijsmuts aan. De dansers van dansschool Just Dance wilden na hun optreden maar wat graag het spiraal spelen om hun balletje te doneren voor hun dansschool. De dames van het koor van de muziekschool en de zeilers en vrijwilligers van Sailability kwamen ondanks de regen ook een gooi doen voor hun goede doel. De voedselbank kan, dankzij de bezoekers van de kerstmarkt, in deze tijd een extraatje geven aan de mensen die het zo hard nodig hebben.

Al met al een hele mooie dag voor de passagiers van de trein en voor de 5 organisaties die ’s avonds bij de gezellig kerstmuziek hun cheques uitgereikt hebben gekregen.